More by Ronald Lu & Partners
© mimoa
More commercial space projects
© mimoa© mimoa© mimoa
More shopping centre projects
© mimoa© mimoa© mimoa
More projects in Guangzhou
© mimoa© mimoa© mimoa
More from Nazar
© mimoa© mimoa© mimoa

Parc Central Guangzhou

Not rated yet
log in to rate!
Ronald Lu & Partners
 
location Guangzhou
function commercial space, shopping centre
contributed by Nazar

Located in Guangzhou's Tianhe district, the project creates a new leisure and commercial destination for the city and strives to be a new international benchmark. The 110,000 sq.m. site includes retail, leisure and dining facilities, designed around a sunken garden landscape. The design is based on the Chinese symbol of two fishes, and creates flowing yet permeable volumes of retail space with garden spaces set around and within their forms. It is over-sailed by a partially-covered and landscaped promenade link to the nearby transport interchange. With the objective of making the open areas usable year round, the ETFE roof panels include exposed areas to provide access to the retail mall.

RSS
(0)
Comments
ADD COMMENT
We prefer you log in when posting a comment.
No MIMOA account? Register here!
Name:
You can ad links, video's and even use some HTML!
SUBMIT
show all projects
full size map
Facts
Parc Central Guangzhou
Address
Tianhe Rd 218
China
Project is public!
Opening hours Daily: 10:00 - 22:00
Completion 2016
Floor area/size 110000 m2
ArchitectRonald Lu & Partners
 
Project ID 20813
Latitude/Longitude 23°07'56N 113°19'30E
Contributed by Nazar
Found incorrect or incomplete information?
Let us know! Have better images?
Email them to us
ADD NEW PROJECT